loading...

عکس نوشته

چلو گوشت,چلو گوشت ساده,چلو گوشت پسران کریم,چلو گوشت با گوشت گوساله,چلو گوشت گوساله,چلو گوشت نذری,چلو گوشت بدون رب,چلو گوشت درباری,چلو گوشت با بوقلمون,چلو گوشت

baran بازدید : 443 پنجشنبه 07 تير 1397 نظرات (0)



نحوه پخت چلو گوشت




#چلو_گوشتپياز رو خلالى خرد مى كنم و تفت ميدم تا سبك بشه،فلفل دلمه و هويج رو هم خرد مى كنم و به پياز اضافه مى كنم،نمك و فلفل سياه،ادويه كارى،دارچينو زردچوبه رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم و تكه هاى گوشت رو اضافه مى كنم و يك ربع الى بيست دقيقه تفت ميدم و بعد رب گوجه فرنگى رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم تا بوى خامى رب گرفته بشه و در اخر ابجوش رو اضافه مى كنم و ميذارم تا بپزه و اب خورش به غلظتى كه مى خوام برسه و گوشت كاملا نرم شده باشه و در اخر زعفران رو اضافه مى كنم وميذاريم يك ربع قل قل كنه و زير اجاق رو كم مى كنم.سعى كنيد از گوشت گوسفندى استفاده كنيد...در اخر كمى زرشك يا ابغوره به خورش اضافه كنيد...(اختيارى)جاتون سبز


.
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر کدام مطالب را بگذاریم ؟؟





    کدهای اختصاصی